SURUÇ KIRSAL YOLLARI BÜYÜKŞEHİR İLE KONFORLU HALE GELİYOR;

SURUÇ KIRSAL YOLLARI BÜYÜKŞEHİR İLE KONFORLU HALE GELİYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Suruç ilçesinde birçok mahallenin kullandığı grup yolunda asfalt çalışmalarını sürdürüyor....

Kent geneli ve ilçelerde sathi kaplama ve sıcak asfalt çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Suruç kırsalında 17 kilometrelik yolu uzun ömürlü ve kaliteli sathi kaplama asfalt ile buluşturuyor.

 

Kırsalda yolları tamamlanmamış grup yolu bırakmama gayreti ile çalışmalarını titizlikle sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Suruç’ta grup yolu niteliğinde olan birden mahallenin kullandığı yolda sathi kaplama asfalt çalışması gerçekleştiriyor.

 

Başta Özlüce, Göleç, Aşağı Oylum, Küçükköprü, Kubat, Atlılar, Deniz, Çağla, Çığlı ve birçok mahallenin kullandığı grup yolunda çalışmalarını sürdüren ekipler, kış mevsimi öncesi programa alınan yolu kısa sürede tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunacak.

 

Yollarının yapılmasıyla konforlu ulaşımdan yararlanacaklarını kaydeden Göleç Mahallesi Muhtarı Halil Demirsoy Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ve emeği geçen herkese teşekkür ederek mahallelerinde yürütülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum