Şanlıurfa’da sağlık çalışanları kan bağışında bulundu!;

Şanlıurfa’da sağlık çalışanları kan bağışında bulundu!

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü personelleri, toplum sağlığına katkıda bulunmak amacıyla kan bağışında bulundu....

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü ve Kızılay Kan Merkezi’nin iş birliğiyle, İl Sağlık Müdürlüğü'nün ana bina girişinde ve ek hizmet binasında kurulan kan bağışı noktalarında sağlık personeli, gönüllü olarak kan bağışında bulundu.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, kan bağış kampanyasına ilişkin açıklamalarında, “Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü ve Kızılay Kan Merkezi ortaklığıyla, ana bina girişinde ve ek hizmet binasında kurulan kan bağışı noktalarında sağlık hizmeti yöneticilerimiz, çalışanlarımız ve bizler birlikte kan bağışında bulunduk. Kızılay, pandemiler, afetler, yangınlar ve özellikle depremler gibi zorlu dönemlerde hep yanımızda oldu. Bu dönemde Kızılay’a ulaşmayan ve muhtaç olmayan kimse kalmadı. Biz de bu yardımlaşma ruhunu devam ettirerek, 'Kan Ver Hayat Kurtar' diyoruz ve tüm vatandaşlarımızı kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz” dedi.

Solmaz, İl Sağlık Müdürlüğü çalışanlarının kampanyaya gösterdiği yoğun ilgiye dikkat çekerek, kan bağışında bulunan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum