Kahramanmaraş'ta 5 büyüklüğünde deprem!;

Kahramanmaraş'ta 5 büyüklüğünde deprem!

AFAD Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem başta Şanlıurfa, Gaziantep ve Adıyaman olmak üzere bir çok bölgede hissedildi....

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre,  Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli bir deprem meydana geldi. Saat 09.31'de yaşanan sarsıntının büyüklüğü ise 5 olarak kayıtlara geçti. Depremin derinliği ise 7 kilometre olarak duyuruldu.

DEPREM ŞANLIURFA’DAN HİSSEDİLDİ

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki deprem başta Şanlıurfa başta olmak üzere Gaziantep, Adıyaman ve Osmaniye gibi bir çok bölgede hissedildi.

BÖLGE SÜREKLİ SALLANIYOR

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan İlçelerinde 6 Şubat 2023 Pazartesi günü 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana gelmiştir. Meydana gelen bu iki deprem Kahramanmaraş, Adıyaman, Hatay, Adana, Osmaniye, Malatya, Gaziantep, Kilis, Diyarbakır ve Şanlıurfa'da etkisini göstermiş ve herkesi derinden üzmüştü. Deprem nedeniyle binlerce kişi hayatını kaybetmiş, binlerce kişi ise yaralanmıştı.

Büyüklük:5.0 (Mw)

Yer:Pazarcık (Kahramanmaraş)

Tarih:2024-09-07

Saat:09:31:10 TSİ

Enlem:37.28417 N

Boylam:37.04472 E

Derinlik:7 km

BİHA



Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum