Urfa’da eşini darp eden koca sonrasında sağlık çalışanlarını darp etti!;

Urfa’da eşini darp eden koca sonrasında sağlık çalışanlarını darp etti!

Şanlıurfa'da eşini darp eden koca, yakınlarıyla birlikte götürüldüğü özel bir hastaneye giderek adli rapor hazırlayan sağlık çalışanlarını darp etti. Hastanede yaşanan olay anbean güvenlik kamerasına yansıdı....

KARAKÖPRÜ -Olay, dün gece geç saatlerinde Karaköprü ilçesinde bulunan özel bir hastanenin acil servisinde yaşandı. İddiaya göre Ayşegül A., kocası Yaşar A. tarafından evde darp edildi.

Ambulansla hastaneye götürülen kadının peşinden giden koca Yaşar A. ile yakınları Mehmet A. ile Turgut A., acil serviste tedavi altına alınan Ayşegül A.’nın yanına giderek adli rapor hazırlanmasını engellemeye çalıştığı ileri sürüldü.

Güvenlik görevlisinin öfkeli koca ile yakınlarının kadına yaklaşmasına izin vermemesi üzerine arbede yaşandı. Yaşanan arbedede öfkeli koca ile yakınları güvenlik görevlisi ile gece nöbetinde olan erkek hemşireyi darp etti.

Hastane çalışanları durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine hastaneye giden polis ekipleri koca Yaşara A., Mehmet A., ve Turgut A’yı gözaltına aldı.

Sağlık görevli hemşir ve hastane güvenlikçisi ise başka bir hastaneden darp raporu aldıktan sonra saldırganlardan şikayetçi olduğu öğrenildi.

Güvenlik kamerasına da yansıyan olayda hastaneye girmeye çalışan şahısların sağlık çalışanlarını darp ettiği görüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

BİHA

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum