Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı değişti!;

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı değişti!

Resmi Gazete’de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Jandarma Genel Komutanlığı’na ait yeni kararlar da yayınlandı. Karara göre, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı Metin Düz'ün yerine Kastamonu İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran atandı....

ŞANLIURFA- Jandarma Genel Komutanlığına mensup bazı general ve albayların emekliliğe sevki, bir üst rütbeye terfileri ve yeni göreve atanmalarına ilişkin kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı.

2 Tümgeneral Korgeneralliğe, 16 Tuğgeneral Tümgeneralliğe, Özlem Yıldız dahil olmak üzere 14 Albay ise Tuğgeneralliğe terfi etti. 10'u general olmak üzere 37 İl Jandarma Komutanı'nın görev yerleri değişirken, 11 general ve 14 albay emekliliğe sevk edildi. Jandarma Genel Komutanlığı'nda 11 general emekliliğe sevk edildi. Toplam 32 general ve albay bir üst rütbeye terfi ettirildi.

ŞANLIURFA İL JANDARMA KOMUTANI DEĞİŞTİ

Resmi gazetede yayımlanan karara göre, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı Metin Düz, Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığına atanırken, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına ise Kastamonu İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran atandı. 

BİHA

 


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum