Tarım Kredi Kooperatifleri'nde son kullanma tarihine dikkat!;

Tarım Kredi Kooperatifleri'nde son kullanma tarihine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim var diyerek müjdelediği Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde satılan ürünlerle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı....

ŞANLIURFA- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde 15 Ağustos'ta indirime gidileceğini duyurmuştu. Söz konusu marketlerde satılan bazı ürünlerin indirimde olmadığı yönünde iddialar gündeme getirilirken, ürünlerle ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da kameralar önünde alışveriş yaptığı Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde tarihi geçmiş ürünlerin satıldığı iddia ediliyor. Konuyla ilgili sosyal medyada çok sayıda fotoğraflar paylaşılırken vatandaşın da kafası karışmış durumda.

Sosyal medyada bir vatandaş, Tarım Kredi Kooperatifleri marketinde 500 gramlık süzme peynirlerin son kullanma süresinin 2 Ağustos tarihinde dolduğunu, bir kısmının da son kullanma süresinin dolmasına birkaç gün kaldığını fotoğraflayarak durumu yetkililere şikayet etti.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum