Tutuklanan Gülşen ne kadar ceza alır?;

Tutuklanan Gülşen ne kadar ceza alır?

İmam Hatiplilere yönelik sözleri nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan şarkıcı Gülşen, savcıya verdiği ifadenin ardından tutuklandı. Gülşen'in azami 6 aydan maksimum 3 yıla kadar ceza alabileceği konuşuluyor....

Konserinde İmam Hatipli bir kişiye yönelik kullandığı "İmam Hatip mezunu, sapıklığı oradan geliyor herhalde" şeklindeki sözleri büyük tepki çeken şarkıcı Gülşen, bugün "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan başlatılan soruşturma kapsamında tutuklandı. 

GÜLŞEN'DEN AÇIKLAMA

Gülşen, karardan önce sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, "Uzun yıllardır birlikte çalıştığım çalışma arkadaşlarım ile iş ve çalışma ortamında yapmış olduğum bir espri toplumu kutuplaştırmayı hedefleyen kimseler tarafından öne çıkarılarak yayınlanmıştır. Sözlerimin ülkemizdeki kutuplaştırmayı hedefleyen kötü niyetli kimselere malzeme vermiş olmasından dolayı üzgünüm. İnandığım özgürlüğü savunurken, eleştirdiğim radikal uca kendimin savrulduğunu görüyorum. Videodaki söylemimden rahatsızlık duyan ve incinen herkesten özür diliyorum. Daha başka bir dil bulmalıydım; bulacağım." ifadelerine yer vermişti.

NE KADAR CEZA ALACAK?

Karar sonrası katıldığı TV programında Gülşen'in tutuklanmasını değerlendiren Avukat Pınar Hacıbektaşoğlu "Şu an Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevine götürülecek. 7 gün içinde itiraz süreci var. Yarından itibaren avukatları mutlaka tutuklamaya itiraz edecektir. Gülşen azami 6 aydan maksimum 3 yıla kadar ceza alabilir. 81 ilde farklı yaşamlar olabilir."


BİHA

.


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum