Sınava girecek öğrencilere moral gecesi;

Sınava girecek öğrencilere moral gecesi

Viranşehir Belediyesi, hafta sonu YKS sınavlarına katılacak öğrenciler için moral gecesi düzenledi....

Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü18-19 Haziran'da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) öncesinde öğrencilerin sınav stresinden uzaklaşmaları ve keyifli dakikalar geçirmeleri amacıyla konser düzenledi.

Kültür Merkezi Anfi tiyatroda düzenlenen moral gecesine Belediye Başkanı Salih Ekinci, eşi Sibel Ekinci, belediye başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri ve YKS’ye hazırlanan öğrenci ve velileri katıldı. Etkinliğe gelen öğrencilere konser öncesinde şelengo, karpuz ve içecek ikram edildi.

Yoğun ilginin olduğu etkinlikte sahne alan Viranşehirli ses sanatçısı Vedat Alçay, seslendirdiği şarkılarla öğrencilere unutulmaz bir gece yaşattı. Sanatçının söylediği şarkılara eşlik eden öğrenciler, halay çekip doyasıya eğlendi.

Moral gecesinde öğrencilerle yakından ilgilenip, sınav öncesi başarılar dileyen Ekinci, öğrencilerin halay talebini kırmayarak, öğrencilerle birlikte halay çekti.

Öğrencilerin ülkenin geleceği olduklarını ifade eden Ekinci, “Gençler öncelikle hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. Rabbim cumartesi ve pazar günü gireceğiniz sınavda emeklerinizi boşa çıkarmasın. Allah zihin açıklığı versin" ifadesini kullandı.

Ekinci, konser sonrası sanatçı Vedat Alçay’a çiçek takdim edip, teşekkür etti.

Sınava girecek öğrenciler, düzenlenen moral gecesi dolayısıyla Ekinci’ye ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Yaklaşık iki saat süren etkinlik, halk oyunları gösterisinin ardından sona erdi.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum