Eyyübiye’de çocuklara karne hediyesi;

Eyyübiye’de çocuklara karne hediyesi

Eyyübiye’de Şehit Teğmen Muhammed Cihangir Çubukçu Gençlik Merkezi’ne davet edilen Eyyübiyeli çocuklar, karne sevincini aldıkları hediyelerle yaşadılar....

EYYÜBİYE- 2021-2022 eğitim öğretim yılı boyunca ilçedeki tüm okullarda okuyan çocukların başarısı için destek veren Eyyübiye Belediyesi, yılsonunda da çocukları unutmadı.

Yenice Mahallesi’ndeki Şehit Teğmen Muhammed Cihangir Çubukçu Gençlik Merkezi’ne davet edilen çocuklarla bir araya gelen Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Elgün, çocukları başarılarından dolayı tebrik etti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatıyla gençlere ve çocuklara yönelik yaz tatili boyunca çeşitli kurslar düzenlediklerini belirterek, çocukları yaz kurslarına katılmaya davet eden Elgün, önümüzdeki eğitim öğretim yılında tüm çocukları daha başarılı görmek istediklerini söyledi.

İkramların yapıldığı ve çeşitli hediyelerin verildiği davete katılan çocuklar, gençlik merkezine gidip gelerek hem okuldaki başarılarının artığını hem de resim yapma, müzik, Kur’an-ı Kerim okuma gibi becerilerinin geliştiğini ifade ederek, Başkan Kuş’a ve teşekkür ettiler.

BİHA

 

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum