Akşener Urfa’da konuştu! “Bu millet artık yan yana yürümek istiyor”;

Akşener Urfa’da konuştu! “Bu millet artık yan yana yürümek istiyor”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Şanlıurfa’da konuştu. Akşener, “Bu millet artık yan yana yürümek istiyor. Bu millet liyakatli insanlar tarafından yönetilmek istiyor. Bu insanlar yandaş kayırmanın bitmesini istiyor” ifadesini kullandı....

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Şanlıurfa'da özel bir otelde düzenlenen kanaat önderleri ve iş insanları toplantısında konuştu.

Tam 2 buçuk yıldır dükkan dükkan gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerini hatırlatan Akşener, "Bunun bir mesajı var. Önce benimle dalga geçildi ama şimdi herkes tekrarlıyor. Sürdürülebilir bir iş yaptığınız zaman mutlaka oraya dikkat çekersiniz. Tekrar tekrar aynı işi yaptığınız zaman bir süre sonra oraya dikkat çekersiniz" dedi.

İYİ Parti lideri Akşener konuşmasını şöyle devam etti:

"Esnafın bir özelliği daha var. Burada sanayicilerimiz, kanaat önderlerimiz, çiftçilerimiz var ki bu sene çiftçilerimiz yanıyor. Şimdi besicinin ürettiğini de, çitçinin ürettiğini de, sanayicinin ürettiğini de satan esnaf. Yani hem ekonominin bel kemiği hem de müşteri velinimet olduğu için siyasetçi için bir rehber. Bugünkü siyasetçinin unuttuğu 'seçmen velinimettir' anlayışını, buna olan inanışı yeniden hatırlatmak için esnaf seçtik."

İlk günlerde dalga geçilen esnaf ziyaretlerinin bugün ayrıcalık haline geldiğini belirten Akşener, sözlerinin devamında iş insanları ile yaptıkları buluşmalara değindi.

AKŞENER: BU MİLLET HUZUR İSTİYOR

Hizmet üzerinden rekabetin ne anlama geldiğini anlatmak istediğini söyleyen Akşener, "Ben bu ülkenden aldım kardeşlerim. Bu ülke yorgun. Benim gibi alanlar var aranızda. Bu millet yorgun. Bu millet huzur istiyor. Bu millet artık yan yana yürümek istiyor. Bu millet, bu insanlar liyakatli insanlar tarafından yönetilmek istiyor. Bu insanlar yandaş kayırmanın bitmesini istiyor. Bu insanlar 92 puan alıp atanamamış çocuğunun yerine 58 puanla atanmış gençlerin varlığını duymak istemiyor" dedi.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum