Viranşehir’de YKS için kriz masası kuruldu!;

Viranşehir’de YKS için kriz masası kuruldu!

Viranşehir Belediyesi, YKS sınavlarına girecek öğrenciler için 'Kriz Yönetimi Merkezi' masası oluşturdu....

VİRANŞEHİR- Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, cumartesi ve pazar günü Yükseköğretim Kurumları Sınavlarına (YKS) girecek öğrencilerin sorun yaşamaması için öğretmen evi önünde kriz masası oluşturdu.

Viranşehir Belediyesi tarafından oluşturulan kriz masası, gelen taleplere anında cevap vererek, sorun yaşayan öğrencilerin yardımına koştu.

Öğrencilerin sorun ve sıkıntı yaşamaması için sabahın erken saatlerinde mesaiye başlayan ekip, sınav sabahı girecekleri okulu bulamayan ve sınava yetişmeye çalışan öğrencileri okullarına yetiştirdi. Okullarını bulmaya çalışan öğrencilere yardımcı oldu.

Kriz masası yönetimi, Öğrencilere her türlü desteği sağlarken, belediye ekipleri de sıcaklığın yaklaşık 40 dereceyi bulduğu ilçede sınava girecek öğrencilere ve çocuklarını okul bahçesinde heyecanla bekleyen velilere soğuk su dağıttı.

Sınava giren öğrencilere başarılar dileyen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ekiplerin sahada olduğunu ve tüm imkânları ile öğrencilerin hizmetinde olduğunu söyledi.

YKS’nin, öğrencilerin gelecekleri açısından önemli bir basamak olduğunu belirten Başkan Ekinci, sınavında ter dökecek öğrencilerin emeklerinin karşılığını almalarını temenni etti.

BİHA

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum