Haliliye Belediyesi kırsal mahallelerde asfalt çalışması başlattı;

Haliliye Belediyesi kırsal mahallelerde asfalt çalışması başlattı

Haliliye Belediyesi kırsal mahallelerde sathi kaplama asfalt çalışmalarına başladı....

HALİLİYE- Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kırsal mahallelerde etap etap devam edecek olan sathi kaplama asfalt çalışmalarını başlattı.

 Uluhan Bölgesi Diktaş Mahallesinde asfalt çalışmalarını inceleyen Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat,  mahallede devam eden asfalt çalışmaları hakkında şu ifadelere yer verdi:

 “Haliliye ilçemizin kırsal mahallelerinden Diktaş Mahallemizdeyiz. Yaklaşık 50 milyonluk bir ihale gerçekleştirdik. 50’ye yakın köyümüz, sathi kaplama asfalt ihalesinin içerisinde. 3 noktada çalışmalarımız devam ediyor. 0-30, 0-60 ve 0-90 kilometre alanında. Şu anda en uç nokta olan Uluhan bölgesi Diktaş Mahallemizdeyiz. Söz vermiştik, bütün köylerimizin eksiklerini gidereceğiz, stabilize asfalt, parke çalışmalarımızı tamamlayacağız demiştik. Geçtiğimiz yıl da yaptık, bu yıl da yapıyoruz. Bir taraftan asfalt, bir taraftan parke, bir taraftan sathi çalışmaları devam ediyor. İnşallah bütün köylerimizde asfalt, parke, sathi çalışmalar tamamlanmış olacak. Bütün sözlerimizi, projelerimizi bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığımızı ifade etmek isterim. Söz verdiğimiz 21 projemiz vardı, bir 21 daha üzerine ekledik. Bunun da mutluğunu ve onurunu yaşıyoruz. Haliliye emin ellerde, Haliliye güvenli bir şekilde yoluna devam ediyor. Gerçekleşen kurumsal yapısıyla, ayakları yere basan, kendi kendine yetebilen bir şekilde yoluna devam ettiğini ifade etmek isterim. Buradan teveccüh gösteren, dua eden, bizi gönüllerinde zikreden vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.”

BİHA      

 


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum