Twitter herkesin rahatsız olduğu konuda çalışma başlattı;

Twitter herkesin rahatsız olduğu konuda çalışma başlattı

Twitter, platform kullanıcılarının uzun zamandır talep ettiği Tweet düzenleme özelliğini test etmeye başladığını duyurdu....

Dünyada en çok kullanılan sosyal medya platformlarından olan Twitter, yeni bir özelliğini kullanıma sunmaya hazırlanıyor.

Yeni özellik ile tüm Tweet’i ya da Tweet dizisini silmeden kolayca yazım hatalarını ve hashtag’leri düzenlemek mümkün. Aynı zamanda Tweet detaylarında paylaşılan gönderinin düzenlenip düzenlenmediği ya da son düzenlenme saati kolayca takip edilebiliyor.

Düzenleme, yıllardır en çok istenen Twitter özelliği arasında bulunuyordu. Kullanıcılar paylaşımlarındaki hataları, yazım hatalarını düzeltebilmek istiyordu. Şu anda hata bulunan Tweet’i tamamen silip yineden paylaşmak gerekiyordu. Düzenleme özelliği her ne kadar bu hataları düzeltme imkanı sunacak olsa da bunun kötüye de kullanılabileceği belirtiliyor.

Twitter’dan yapılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

“Her yeni özellik gibi, potansiyel sorunları halkla paylaşılmadan önce belirleyip çözmemize yardımcı olması için Edit Tweet özelliğini daha küçük bir grupla test ediyoruz. Bu bizim en çok istenen özelliğimiz olduğundan, doğru anladığımızdan emin olmak istiyoruz. Testlerden, bu yeni özelliğin nasıl kullanıldığını ve insanların Tweet okuma ve yazma şekli üzerindeki etkisini hızlı bir şekilde anlamayı umuyoruz.

Edit Tweet özelliğinin kullanıma sunulmasıyla birlikte tweetlemenin daha ulaşılabilir ve daha az stresli hissettireceğini umuyoruz. Sohbete sizin için anlamlı olacak şekilde katılabilmelisiniz ve biz de bunu yapmayı zahmetsiz hissettirecek yollar üzerinde çalışmaya devam edeceğiz. @TwitterBlue için tweet bildirimlerini açın, çünkü yakında paylaşacak daha çok şeyimiz olacak!”.

 

 


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum