Urfa’da sabah saatlerindeki ölümlü kaza anı kamerada;

Urfa’da sabah saatlerindeki ölümlü kaza anı kamerada

Şanlıurfa’da durakta yolcu indirdikten sonra çıkış yapmaya hazırlanan bir otobüse arkadan otomobilin çarpması sonucu yaşanan ve 2 kişinin hayatını kaybettiği kaza anı kameralara yansıdı....

ŞANLIURFA - Kaza, Şanlıurfa- Mardin kara yolunun 5'inci kilometresinde sabah saatlerinde meydana geldi.

İddiaya göre, 63 AB 872 plakalı halk otobüsünün şoförü Mahmut Etik durakta yolcu indirdikten sonra yola çıkış yapmak istedi. Göz doktoruna muayene olmaya gittiği öğrenilen Ahmet Erten yönetimindeki 63 DC 567 plakalı otomobil bu esnada otobüse arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle ön kısmı ezilen otomobil hurdaya döndü.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve belediye ekipleri ile güvenlik güçleri sevk edildi. Araçta sıkışan Ahmet ve Şükran Erten çifti, ağır yaralı çıkarılarak ambulansla Harran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Acil serviste tedaviye alınan çift, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

KAZA YERİNDE KAZA YAPANLARIN ANNE BABASI OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki yol yardım ekibinden Mehmet Hafız Ertem'in ihbarla kaza yerine geldiği, aile aracının kaza yaptığını görünce büyük üzüntü yaşadığı öğrenildi. Anne babasının kazada yaralandığını öğrenen Ertem’in hemen ambulansın peşinden hastane gittiği ve acı haberle yıkıldığı öğrenildi.

KAZA ANI KAMERALARA YANSIDI

İki kişinin hayatını kaybettiği feci kaza şehir içi otobüsün kameralarına da yansıdı. Görüntülerde yolcu otobüsünün durağa yanaşıp yolcu indirdiği ve ardından yola çıkarken arkadan gelen aracın otobüse çarptığı görülüyor.

BİHA



Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum