BAŞKAN CANPOLAT: ''BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN'';

BAŞKAN CANPOLAT: ''BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN''

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Babalar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Sadece bu anlamlı günde değil her zaman onlara saygımızı, sevgimizi ve hürmetimizi göstermeliyiz” dedi....

Toplumun temel ve vazgeçilmez birimi olan aile, kültürel kimliğimizin yansıtıldığı, manevi değerlerimizin korunduğu, gelenek ve göreneklerimizin nesilden nesile aktarıldığı en önemli sosyal yapıdır” ifadeleriyle mesajına başlayan Başkan Mehmet Canpolat, yayımladığı mesajında şunları kaydetti:

“Bu sosyal yapının en temel direği de babalardır. Babalar ömrünü ailesine kol kanat germekle geçiren, vaktini, birikimini, enerjisini çocuklarını geleceğe hazırlamak için harcayan, şefkat ve merhamet abideleridir. Yüreklerinde karşılıksız sevgi ve anlayışa sahip olan babalar, evlatlarının mutluluğu için her türlü zorluğa karşı koyan, özveri ve fedakarlığın diğer bir adıdır. Onlar evlatlarının kahramanları, en iyi arkadaşları, sırdaşlarıdır. Annelik gibi sınırsız sevginin, umudun, güvenin sığınağı olan babalar, evlatları kaç yaşlarında olurlarsa olsunlar onların arkasında duran yegâne güçtür, kaledir. Hayatımızın her anında karşılıksız emeği bulunan babaların her daim hâl hatırlarını sorarak gönüllerini hoş tutmak, onlara hürmet etmek her evladın önceliği olmalıdır. Sadece bu anlamlı günde değil her zaman onlara saygımızı, sevgimizi ve hürmetimizi göstermeliyiz. Bu vesileyle ömürlerini ailesinin iyiliği için harcayan, tecrübeleriyle evlatlarına kılavuzluk eden tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyorum, onlara aileleriyle sağlık ve mutluluklar diliyorum.”

Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum