Şanlıurfalı judocular Balkan Şampiyonasında!;

Şanlıurfalı judocular Balkan Şampiyonasında!

Şanlıurfa'da 2 judo sporcusu önümüzde hafta Minikler Judo Balkan Şampiyonası'na katılarak ülkeyi temsil edecek. Sporculara başarılar dileyen Türkiye Judo Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilcisi Mücahid Delioğlu "Mutlu ve gururluyuz" dedi....

ŞANLIURFA- Şanlıurfaspır judo sporcuları Ahmet Beşaltı ve Hüseyin Musri Judo Balkan Şampiyonası'na katılacak. 

Balkan Judo Birliği’nin 2022 yılı faaliyet programında yer alan Minikler Judo Balkan Şampiyonası 24-25 Eylül tarihlerinde Bosna Hersek’te yapılacak.

Türkiye Judo Milli takımında ülkeyi temsil edecek olan sporcular arasında Şanlıurfalı Ahmet Beşaltı ve Hüseyin Musri de yer alıyor. Ayrıca Türkiye Judo Federasyonu Teknik Kurul Üyesi olan Şanlıurfalı Mücahid Delioğlu milli takım kadrosunun idarecisi, İbrahim Halil Durna ise milli takımın antrenörü olarak görev alacak.

DELİOĞLU: MUTLU VE GURURLUYUZ

Şampiyona öncesinde bir açıklama yapan Türkiye Judo Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilcisi Mücahid Delioğlu “Şanlıurfalı jdocularımızdan 50 kiloda Ahmet Beşaltı, 55 kiloda ise Hüseyin Musri’nin Minikler Balkan Şampiyonasında ülkemizi temsil edeceklerinden dolayı mutlu ve gururluyuz. Milli takımımızın kadrosunda Şanlıurfalı antrenörlerimizden İbrahim Halil Durna da Milli takım antrenörü olarak sporcularımızla birlikte Bosna Hersek’te olacak. Ayrıca Judo Federasyonu Başkanımızın takdirleri ile şahsıma milli takım kadromuzun idarecilik görevi tevdi edilmiştir. Buradan Federasyon Başkanımız Sn. Sezer Huysuz’a ve Şanlıurfa judo ailemizden desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum