TOKİ ucuz konut için başvurular başladı!;

TOKİ ucuz konut için başvurular başladı!

TOKİ ucuz konut projesine başvurular başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün yaptığı açıklamada başvuruların Ekim ayının sonuna kadar devam edeceğini duyurmuştu. 2+1 daireler 608 bin TL'ye 3+1 daireler ise 850 bin TL'ye satılacak. Vade ise 240 ay olacak. Aylık ödeme planı da belli oldu....

ŞANLIURFA- Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ucuz konut projesinde tüm detaylar belli oldu! Şanlıurfa ve ilçelerinde yapılacak ucuz konutlar için başvurular e-Devlet üzerinden yapılabiliyor. Ayrıca Halkbank ve Ziraat Bankaları şubelerinde de başvurular alınıyor. Başvuru bedeli 1.000 TL'den 500 TL'ye düşürüldü. 

E-DEVLET 2022 TOKİ UCUZ KONUT BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Vatandaşlar gerekli şartları karşılayıp karşılamadıklarını kontrol ettikten sonra e-Devlet üzerinden TOKİ ucuz konut başvurusu yapabilecek. E-devlet üzerindeki arama sekmesine TOKİ konut yazdığınız takdirde başvuru ekranına yönlendirileceksiniz.

URFA’DA YAPILACAK KONUT SAYISI VE YAPILACAK YERLER ŞÖYLE:

Sosyal konut projesi kapsamında Şanlıurfa’da da 6 bin konut yapılacak. Birecik’te 500, Bozova’da 500, Ceylanpınar’da 130, Eyyübiye’de bin 256, Şanlıurfa Aşuk’ta 3 bin 114 ve Viranşehir’de de 500 sosyal konut yapılacak. Kente toplan olarak 6 bin konut kazandırılacak.

 BİHA

 


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum