Başkan Beyazgül gençlerin sorularını yanıtladı;

Başkan Beyazgül gençlerin sorularını yanıtladı

Şanlıurfa’da bilim ve teknolojiyle iç içe bireylerin yetişmesi amacıyla ilkleri başaran ve kente kazandıran Başkan Beyazgül Mezopotamya Lıvıng Lab Teknoloji ve İnovasyon Merkezinde çeşitli eğitimlere katılan öğrencilerle 3 televizyonun ortak canlı yayında buluştu....

ŞANLIURFA -Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül tarafından Şanlıurfa’ya kazandırılan ve Türkiye’deki 3 merkezden biri olan Lıvıng Lab teknolojisiyle donatılan teknoloji ve inovasyon merkezinde eğitim alan öğrenciler canlı yayında merak ettiklerini Başkan Beyazgül’e sorma şansı yakaladı.

51 bin metrekarelik Şanlıurfa Bilim Merkezi önünde gerçekleştirilen canlı yayında bilimden teknolojiye, E-Spor’dan robotik kodlamaya varan konularda Beyazgül’e sorular yöneltildi.

Şanlıurfa’nın gençliği ile her zaman övündüğünü ve gurur duyduğunu ifade eden Beyazgül, “Gençlerin kendilerini geliştirmeleri noktasında elimizden gelenin en iyisini yaparak gerek bilim ve teknoloji merkezleri gerekse de sosyal alanlar ve gençlik merkezleri açtıklarını dile getirdi.

Şanlıurfa’nın gelişen teknoloji ve inovasyonu yakından takip etmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Beyazgül Şanlıurfa Bilim Merkezinin tamamlanmasıyla birlikte bilimin güneşi Şanlıurfa’dan doğacaktır” ifadesin kullandı.

BİHA

 


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum