Haliliye'de yaz spor okullarında yeni kayıtlar başladı;

Haliliye'de yaz spor okullarında yeni kayıtlar başladı

Haliliye Belediyesi’nin lisanslı sporcular yetiştirdiği Aliya İzzetbegoviç Spor ve Yaşam Merkezindeki tekvando kursu, gençlerin hayalleri için mücadele ettiği adres oldu....

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, "sağlık ve sporun kalbi Haliliye" sloganıyla sportif çalışmalarını sürdürüyor. Aliya İzzetbegoviç Spor ve Yaşam Merkezindeki tekvando kursunda şampiyon sporcular yetiştiriliyor.

Lisanslı sporcular yetiştirilen kurslara gençlerin ilgisi yoğun olurken, eğitimler ise uzman eğitmenler tarafından veriliyor. Bu kurslara katılan gençler başarılarıyla Şanlıurfa’yı gururlandırırken, kendilerine sunulan imkanlarla adlarından söz ettiriyor.

Belediye bünyesinde açılan yaz spor kursları ile kaliteli zaman geçirdiklerini ifade eden gençler, sunulan imkan dolayısıyla yetkililere teşekkür etti.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada yaz spor okulları için yeni kayıtların başladığı ve 7- 14 yaş grubuna yönelik düzenlenen kursa müracaatların spor merkezlerinden alınacağı belirtildi.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum