Kulislerdeki dikkat çeken iddia: Soylu yerine eski Urfa milletvekili mi gelecek?;

Kulislerdeki dikkat çeken iddia: Soylu yerine eski Urfa milletvekili mi gelecek?

Seçim öncesinde vitrinde değişikliğe gitmeye hazırlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu görevden almasının an meselesi olduğu iddia ediliyor....

Parti büyüklerinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelttiği uyarıların ardından ilk neşterin İçişleri Bakanlığı'na atılacağı iddia edildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun ismi sıklıkla, organize suç örgütü kurduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı bulunan ve şimdilerde Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) yaşamını sürdüren Sedat Peker'in kimi siyasi ve bürokratlarla ilgili ifşalarında gündeme geliyor; ayrıca kendisinin muhalefete yönelik tavrı da kamuoyunda tepki çekiyor. 

Soylu'nun yerine, Milli Gazete'nin haberine göre, AK Parti Hükümetlerinde çeşitli bakanlık görevlerinde bulunan, 24’üncü ve 26’ncı dönemlerde Şanlıurfa Milletvekili olarak görev yapmış olan Faruk Çelik’in, düşünüldüğü iddia edildi.

KULİSLERDEKİ 'DEĞİŞİKLİK' İDDİASI

Ankara’da son dönemde sıkça dile getirilen bu iddiaya göre, Çelik’in hazırlık yaptığı ve yeni koltuğa oturacağı belirtiliyor. Çelik isminin seçilmesinin, seçim ile doğrudan ilişkili olduğu da kaydediliyor. Çelik’e yakın isimler, değişikliğin her an olabileceğini ifade ediyor.

BİHA

 

 


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum