VALİ SALİH AYHAN HARRAN'DA;

VALİ SALİH AYHAN HARRAN'DA

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, göreve geldikten sonra başladığı ilçe ziyaretlerine Harran ile devam etti....

Şanlıurfa’ya atandıktan sonra ilçeleri tek tek dolaşan Vali Salih Ayhan, pazar gününü Harran’a ayırdı.

Salih Ayhan, ilk olarak ilçe girişinde bulunan polis uygulama noktasında emniyet mensuplarını ziyaret etti.

Ayhan’ı ilçe girişinde Harran Kaymakamı Cihat Koç, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Belediye Meclisi üyeleri ve ilçede bulunan mahalle muhtarları karşıladı.

Ayhan’ın emniyet mensuplarını ziyaret ettikten sonraki durağı Harran Kaymakamlığı oldu. İlçe Kaymakamı Cihat Koç’tan brifing alan Vali Ayhan, yürütülen çalışmaların özverili şekilde devam ettirilmesini istedi.

Harran İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret edip, görev başındaki personele başarılar dileyen Vali Ayhan, İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret etti. Salih Ayhan, tadilatı devam eden jandarma komutanlık binasını da inceleyerek, asayiş ve güvenlik anlamında tüm kurumlarla iş birliği halinde çalışmaların devam etmesini belirtti.

Harran ilçesinde yapılan Harran Kümbet Oteli de gezen Vali Salih Ayhan, havuzda serinleyen gençlere de dondurma ikram etti.

BELEDİYENİN ÇALIŞMALARINI DİNLEDİ

Vali Salih Ayhan’ı Harran Belediyesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ile meclis üyeleri ve birçok vatandaş karşıladı. Vali Ayhan, belediye çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra Harran Sosyal Yardımlaşma ve Danışma Vakfı'na geçen Ayhan, ayrıca Aile Destek Merkezi ve Ahşap Atölyesini de gezip el emeği ürünleri inceledi.

Vali Ayhan, burada şu ifadeleri kullandı:

"Bu samimiyetiniz, birlikteliğiniz daim olsun. İyi niyet ve birlik olduğu müddetçe hizmetlerin ve sorunların çözümü de çok daha kolay ve hızlı olacaktır. Sizlere bu sıcak karşılamanızdan dolayı teşekkür ediyorum".

BİHA

 

 

 

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum