Gençler için kapalı spor salonu yapılacak;

Gençler için kapalı spor salonu yapılacak

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliği ile Seyrantepe Mahallesine kapalı spor salonu kazandırılacağını söyledi. Projenin ihale işleminin tamamlanmasının ardından çalışmalara başlanacak....

Karaköprü Belediyesi ilçeyi kalkındırmak ve vatandaşların taleplerini karşılamak için yeni projelere imza atmaya devam ediyor. Karaköprü nüfusu en fazla mahallesi olan Seyrantepe’de gençler için kapalı spor salonu kazandırılıyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, mahalleye yapılacak olan hizmetin müjdesini verirken bu projeyle birlikte vatandaşlara verdikleri bir sözü daha yerine getireceklerini ifade etti.

Sporu ve sporcuyu her zaman desteklediklerini, gençlerin spora yönelmesine önem verdiklerini kaydeden Baydilli şunları söyledi:

“Karaköprü’müz için önemli bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile birlikte Seyrantepe Mahallemize 895 metrekare kapalı alanda bir spor salonu kazandıracağız.

Projemiz hazır ve ihalenin ardından çalışmalara başlayıp kısa sürede hizmete sunacağız.

Bu proje bölgede önemli bir eksikliği gidermiş olacak, kapalı spor salonumuz şimdiden Seyrantepe’deki gençlerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.”

Seyrantepe Mahallesi’nde, 895 metrekare kapalı alana yapılacak olan tesisin içerisinde standart boyutlarda basketbol sahası, voleybol sahası, yönetim, hakem, antrenör ve soyunma odaları yer alacak.

BİHA

 

 


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum