BAŞKAN CANPOLAT'TAN MÜJDE!;

BAŞKAN CANPOLAT'TAN MÜJDE!

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat , Şanlıurfa'da ‘Karavandayız’ programını çeken Oyuncu Gökhan ve Belgin Yıkılkan çiftini İbrahim Tatlıses Kültür Merkezi'nde misafir etti.Başkan Canpolat Haliliye'nin Karavan Park rotasına eklenmesi için çalışma başlattıklarını, bu amaçla Göbeklitepe yolu üzerinde bir alan belirlediklerini dile getirdi....

Oyuncu Gökhan Yıkılkan ile eşi Belgin Yıkılkan çiftinin ‘Karavandayız’ isimli Youtube kanalında Şanlıurfa'daki görüntüler yayımlandı. Ünlü çift  youtube kanallarında ;Haliliye İlçesini gezdikleri, konakladıkları yerlere ait çekimleri paylaştılar . Gaziantep’ten yola çıkan ünlü çift, Şanlıurfa'nın Haliliye İlçesinde konakladılar .

 

Başkan Canpolat'ın Misafiri Yıkılgan Ailesi

 

Yıkılkan çiftinin Haliliye’de konakladığını duyan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat , Oyuncu Gökhan Yıkılkan ile eşi Belgin Yıkılkan çiftini İbrahim Tatlıses Kültür Merkezinde konuk etti.


Karavancılığa özel ilgisinin olduğunu söyleyen Başkan Canpolat ,Haliliye'de  Karavan Park projesi için gerekli çalışmalara başladıklarını dile getiren Başkan Mehmet Canpolat ; “Bizler konaklama merkezlerinden birinin Haliliye’de olması için çalışmalarımızı başlattık.Göbeklitepe  yolu üzerinde bir alan  belirledik'' dedi.

Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum