Bozova’ya giden kadın çalışanlar ve öğretmenler minibüslerden şikayetçi;

Bozova’ya giden kadın çalışanlar ve öğretmenler minibüslerden şikayetçi

Şanlıurfa kent merkezinden Bozova’ya giden özellikle kadın öğretmen ve çalışanlar, kapasitesinin üzerinde yolcu alan minibüslerde ayakta ve sıkış tepiş yolculuk yapılmasından şikayetçi. Her gün aynı yolu gidip gelmek durumunda olan yolcular, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesinden Bozova minibüslerinin denetlenmesi, sayılarını arttırılması konusunda çalışma yapılmasını talep ediyor....

Şanlıurfa kent merkezinde oturup işleri için her gün Bozova ilçesine minibüslerle gitmek zorunda olan çok sayıda memur ve çalışan bulunuyor. Her gün minibüsle gidiş geliş yaklaşık 60 kilometre yol gitmek durumunda olan yolcular söz konusu minibüslerin denetlenmemesinden şikayetçi.

Vatandaşlar kırık dökük minibüslere kapasitenin üzerinde yolcu alınmasından dert yanarken,  özellikle kadın öğretmenlerin ve çalışanların ayakta ve kalabalıkta sıkış tepiş giderek mağdur oldukları belirtiliyor.

Minibüslerin düzenli olarak temizlenmediğin şikayetçi olan yolcular 30 kilometrelik yola 25 lira ücretin de çok olduğunu belirtiyor.

Yolcular, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesinden Bozova minibüslerinin denetlenmesini, sayılarının arttırılmasını ve taşıma ücreti konusunda çalışma yapmasını talep ediyor.

BİHA

 


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum