Şanlıurfalı judocudan büyük başarı!;

Şanlıurfalı judocudan büyük başarı!

Şanlıurfalı judocu Hüseyin Musri 55 kiloda Minikler Judo Balkan Şampiyonasında üçüncüsü oldu....

Balkan Judo Birliğinin 2022 yılı faaliyet programında yer alan Minikler Judo Balkan Şampiyonası 24-25 Eylül tarihlerinde Bosna Hersek’in Pale şehrinde yapıldı.

Şampiyonada Türk Milli takımını temsilen Şanlıurfalı Judo Federasyonu Teknik Kurul Üyesi Mücahid Delioğlu, Milli takım antrenörü İbrahim Halil Durna ve sporcular Ahmet Beşaltı ile Hüseyin Musri’de yer alıyordu.

Şampiyonada Ahmet Beşaltı müsabaka öncesinde talihsiz bir sakatlık geçirerek müsabakalara veda ederken, Hüseyin Musri 55 kiloda Balkan üçüncüsü oldu. Toplamda 7 altın, 9 gümüş, 11 bronz madalya kazanan Millilerimiz takım halinde ise şampiyon oldu.

Şampiyona sonunda bir açıklama yapan Judo Federasyonu Teknik Kurul Üyesi Mücahid Delioğlu, "Kırk minik sporcumuzla birlikte Ülkemizi temsil ettiğimiz Balkan Şampiyonasından takım halinde Şampiyonluk ile Ülkemize döndüğümüz için çok mutluyuz. Bu başarı Türk Judosunun alt yapı çalışmalarına ne kadar önem verdiğinin göstergesidir.

Ayrıca Milli takımımızın kadrosunda yer alan Şanlıurfalı Judocumuz Hüseyin Musri’nin Balkan üçüncülüğü ile şehrimize dönüyor olması ise bizler için ayır bir gurur. Urfalı Judocularımız geçtiğimiz yıllarda da Balkan Şampiyonalarında ülkemize madalyalar kazandırmıştı. Şanlıurfa Judo ailesi olarak artık bu başarılara alıştığımızı ve artık önümüzdeki süreçte Şanlıurfa’dan bir Dünya Şampiyonu çıkaracağımıza yürekten inandığımızı belirtmek istiyorum.

Ayrıca Şanlıurfa Judo ailemizden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız  Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat, Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş, Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli, Judo Federasyonu Başkanımız Sezer Huysuz ve Judo Federasyonu Başkan Danışmanımız Sn. Ali İhsan Delioğlu’na çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

BİHA



 

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum