Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonuna sosyal medyada destek yağdı;

Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonuna sosyal medyada destek yağdı

Şanlıurfa’da uyuşturucuya karşı başlatılan operasyona #kökünükurutuyoruz hashtag’i ile sosyal medyadan destek yağdı....

Türkiye genelinde gençler arasında uyuşturucu madde bağımlılığı ciddi boyutlarda. Şanlıurfa da genç nüfus potansiyeli nedeniyle uyuşturucu riskinde ülke ortalamasının üst sıralarında yer alıyor. Şanlıurfa Valiliği de gençler arasında kullanımı yaygın olan uyuşturucuyla mücadelede adeta seferberlik kararı aldı. Kentte göreve başlamasının ardından Vali Salih Ayhan’ın üzerinde durduğu en önemli konuların arasında uyuşturucuyla mücadele de yer alıyor.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bugün sabaha karşı kentte uyuşturucuyla mücadele kapsamında kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi.

“Kökünü Kurutma" operasyonu çerçevesinde kent merkezinde 408 personel, 104 ekip otosu ve 1 helikopterin hava desteğiyle eş zamanlı başlatılan çalışmada çok sayıda esrar, kokain, metamfetamin, bonzai, sentetik haplar ele geçirildi. Operasyonlarda 86 kişi yakalandı.

Şanlıurfa Valiliği’nin İl Emniyet Müdürlüğü ile kentte uyuşturucuya darbe çalışması takdir gördü. Aralarında belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin de yer aldığı çok sayıda sosyal medya kullanıcıları valilik ve emniyet birimi yetkililerine #Kökünükurutuyoruz hashtag’i ile destek verdi, teşekkür etti.

BİHA

 

 

 


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum