Eski Akçakale Kaymakamı Caner Yıldız hayatını kaybetti;

Eski Akçakale Kaymakamı Caner Yıldız hayatını kaybetti

Muğla Vali Yardımcısı ve eski Akçakale Kaymakamı Caner Yıldız, bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi...

Muğla Vali Yardımcısı ve eski Akçakale Kaymakamı evli ve iki çocuk babası 64 yaşındaki Caner Yıldız bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.

Yıldız'ın hayatını kaybettiğini, ailesi, Yıldız'ın sosyal medya hesabından açıkladı. Yapılan paylaşımda “Canım babam Caner Yıldız'ı kaybettik. Cenazesi yarın Bodrum Güvercinlik Mahallesi camisinden kılınacak ikindi namazından sonra Milas şehir mezarlığına defnedilecektir” ifadelerine yer verildi.

CANER YILDIZ KİMDİR?

13 Mayıs 1958 yılında Eskişehir’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Eskişehir’ de tamamladı. 1977 yılında kaydolduğu Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinin İktisat ve Maliye bölümünden 1981 yılında iyi derece ile mezun oldu. 1982 yılında İçişleri Bakanlığı’nda stajyer kaymakam olarak göreve başladı. 1983 yılında 69'uncu Kaymakamlık Kursunu birincilikle tamamladıktan sonra ilk olarak, kendi isteği ile Aydın’ın Kuyucak ilçesinde Mülki İdare Amirliği görevine başladı.

Sırasıyla Çanakkale Bozcaada ilçesi, Şanlıurfa Akçakale Kaymakamlığı, Diyarbakır Vali Yardımcılığı, Bitlis ili Hizan Kaymakamlığı, Ağrı Eleşkirt Kaymakamlığı, Burdur Vali Yardımcılığı, Kırklareli Vali Yardımcılığı, Yalova Vali Yardımcılığı, Kocaeli Vali Yardımcılığı (Deprem İl Koordinatörü), İstanbul Vali Yardımcılığı, Adana Vali Yardımcılığı ve Aydın Nazilli Kaymakamı olarak görev yaptı.

BİHA

 

 


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum