Teknik Direktörü Kılıç'tan ilk 7 hafta değerlendirmesi;

Teknik Direktörü Kılıç'tan ilk 7 hafta değerlendirmesi

Şanlıurfaspor'da Teknik Direktör Kemal Kılıç, geride kalan ilk 7 haftayı değerlendirdi....

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, ligin 8. haftasında çarşamba deplasmanda İnegölspor ile oynayacak.

Cumartesi günü sahasında Bayburt Özel İdare Spor’u 3 golle geçen sarı yeşilli takım, İnelgölspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Kemal Kılıç gözetiminde taktik ağırlıklı çalışan ekip bu maça da galibiyet parolasıyla hazırlanıyor.

Teknik Direktör Kemal Kılıç, geride kalan ilk 7 haftayı değerlendirdi.

KILIÇ: BAŞARININ ADI ŞAMPİYONLUK

Sezon başından bu şana dört dörtlük bir oyun oynamasalar da güçlerini gösterdiklerini belirten Kılıç, şunları söyledi:

“Bize güvenenleri mahcup etmedik. İlk etap olarak söylüyorum tabii, şu 7 maçlık bölümü değerlendiriyorum. Ama bir bütünlük içerisinde bakarsanız daha hiçbir şeyi başarmadık. Başarının da adı belli, şampiyonluk. Şampiyon olmamız gerekiyor.”


Önlerinde çok zor maçların kendilerini beklediğini ifade eden Kılıç, “Hepside şampiyonluğun adayları, ciddi adayları, şu anda İnegölspor puan olarak düşük durumda ama çok iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Ondan sonraki 3 takım da zaten şampiyon adayları, Erzincan olsun, Düzce olsun ve Menemen olsun. Şunu söyleyebiliriz, bu dört maçı da geçersek ve lider olarak tamamlarsak çok büyük bir şeyi başarmış ve muazzam bir özveriyle yolumuza devam etmiş oluruz. Dediğim gibi 4 maç hem sıralamadaki yerimiz hem de tüm takımların neler yapabileceği klasman durumda belli olacak” diye konuştu.

“TAKIMDAN MEMNUNUM AMA OYUNUN GELİŞMESİ LAZIM”

“Takımımızdan memnunuz ama oyunumuzun biraz daha gelişmesi gerekiyor” diyen deneyimli teknik adam, arka arkaya oynadıkları maçlara dikkati çekti. Kılıç, “Kupa maçının da çıkmasıyla çarşamba, pazar, çarşamba, pazar, beşinci maçı oynayacağız. 7 gün 8 gün içerisinde dolayısıyla çok ciddi bir maç trafiği… Oyuncularımıza güveniyoruz ama bizim de şöyle bir avantajımız var, kadro derinliğimiz çok iyi olduğu için iki tane eşit derecede kadro çıkartabiliyoruz. Dolayısıyla hem rotasyona hem de kupa maçlarını oynamakta bir zorluğumuz olmuyor” değerlendirmesinde bulundu.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum