Karaköprü'de belediyeden yeni açılan yollarda çalışma;

Karaköprü'de belediyeden yeni açılan yollarda çalışma

Karaköprü Belediyesi, Doğukent Mahallesinde yeni açılan yollarda kilitli parke döşeme ve kaldırım çalışmaları gerçekleştirdi....

Karaköprü Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler ilçede yapılaşmanın arttığı ve gelişen mahallelerde yeni açılan yolları kilitli parkeyle döşerken, yayalar için de kaldırım yaparak hizmete sunuyor.

Doğukent Mahallesinde yeni açılan yolun alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra kilitli parke döşeme çalışmalarına başlandı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yeni yol vatandaşların hizmetine sunulacak.

Karaköprü’de giderek artan bir konutlaşma olduğuna dikkati çeken Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, nüfus artışıyla birlikte sürekli yeni yol ihtiyacı doğduğunu ifade etti.

Baydilli, “Yeni yol ihtiyacını karşılamak üzere Doğukent, Seyrantepe, Güllübağ ve Mehmetçik gibi mahallelerimizde yeni yollar açıyoruz. Yolların altyapısı tamamlandıktan sonra da kilitli parke ve kaldırım çalışmaları yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. İnşallah kış aylarında da şartlar el verdiği sürece çalışmalarımızı aralıksız devam edecek ve vatandaşlarımızın yol sıkıntısı çekmesinin önüne geçeceğiz” diye konuştu. 

BİHA



Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum