Şanlıurfa Müftülüğü öğretmen ve öğrenciler için umre kayıtlarını almaya başladı;

Şanlıurfa Müftülüğü öğretmen ve öğrenciler için umre kayıtlarını almaya başladı

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonuyla umre yapmak üzere kutsal topraklara gitmek isteyen vatandaşlar için, ikinci dönem kayıtları devam ediyor. Öğrencilere yönelik birinci dönem ara tatil ve yarıyıl tatilleri olmak üzere iki dönem için umre ziyareti başlatıldı....

Şanlıurfa İl Müftülüğü Hac ve Umre Bürosuna gelen vatandaşlar, kayıtlarını yapmaya devam ediyor. 15 Kasım’da başlayacak olan birinci dönem ara tatilinde öğretmen, öğrenci ve velilere yönelik 7 günlük umre kayıtları başlatıldı. Birinci ara tatili umre kayıtları 21 Ekim tarihine kadar sürecek.

23 Ocak’ta başlayacak olan yarıyıl tatilinde ise öğretmen, öğrenci ve velilere yönelik 7 ve 11 gün olmak üzere umre kayıtları alınmaya başlandı. 22 Aralık’a kadar kayıtlar devam edecek. Üniversite öğrencilerine yönelik de umre kayıtları başlatıldı. Öğrenciler, 7 günlük umre kaydı yaptırabilecek.

Öte yandan, Kudüs bağlantılı umre turu kayıtları da alınıyor. Kayıt yapmak isteyenler, 11 günlük umre ziyareti gerçekleştirebilecek. 3 gün Kudüs, 3 gün Medine ve 5 gün Mekke’de zaman geçirebilecekler.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum