Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisinde madde bağımlılığı konuşuldu;

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisinde madde bağımlılığı konuşuldu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısında gündem dışı söz alan Meclis Üyesi Gündoğdu gençlerde artan madde bağımlılığına dikkat çekerek, ilgili birimlerin daha da denetimlerini artırması gerektiğini söyledi....

ŞANLIURFA -Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 2022 Yılı Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nı ikinci birleşimi yapıldı

Toplantı, Başkan Vekili Ahmet Kaytan başkanlığında ve meclis üyelerinin katılımıyla Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlendi.

Toplantıda açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerine geçildi. Toplantıda söz alan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meclis Üyesi Mahmut Gündoğdu, artan madde bağımlığına dikkat çekti.

Toplantıda gündem dışı söz alan MHP Meclis Üyesi Mahmut Gündoğdu, gençlerin madde bağlılığına dikkat çekti. Gündoğdu, “Türkiye’nin en genç nüfusu Şanlıurfa’da. Ben valiliğe ve emniyet müdürlüğüne çağrı yapıyorum. Madde bağımlılığıyla ilgili herkes mustariptir. İlgili birimler bu konuda biraz daha duyarlı olmalarını istiyorum. Çocuklarımız parklara çıkamıyor. İnsanlar bu madde bağımlıları nedeniyle pikniğe gidemiyor. Suç oranı sadece satıcılar deniliyor fakat içici elini salaya salaya geziyor, ‘beni bağlayacak bir madde yok’ diyor. Adalet Bakanlığına da sesleniyorum. Bu içicilere de ceza gelmesi lazım. Herkes üzerine düşen yapmalı. Bu çocukların vebali bizim üzerindedir. Çocuklarımız elden giderse Urfa’da elden gider” dedi.

 

KAYTAN: ESAS OLAN AİLELERİN ÇOCUKLARINA SAHİP ÇIKMASI GEREKİYOR

Başkan Vekili Kaytan ise “Madde bağımlılığıyla ilgili olarak bir eğitim sorunu olduğunu ve ailede başladığını ifade etmek istiyorum. Elbette emniyet üzerine düşeni yapacak. Esas olan ailelerin çocuklarına sahip çıkması gerekiyor. Halkın bilinçlenmesi ve insanların bu alışkanlıklardan uzak durması için idarecilerin de gayret etmesi gerekir” diye konuştu.

BİHA

 

 


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum