Bilek güreşi sporcusu Daban şampiyonada Türkiye’yi temsil edecek;

Bilek güreşi sporcusu Daban şampiyonada Türkiye’yi temsil edecek

Viranşehir Belediyesi Bilek Güreşi sporcularından Evindar Daban, Antalya'da yapılacak Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecek....

VİRANŞEHİR -14-23 Ekim'de Antalya'da düzenlenecek ‘43. Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’na Viranşehir Belediyesi Bilek Güreşi Sporcularından Evindar Daban da katılacak.

Geçtiğimiz mart ayında Eskişehir’de düzenlenen 2022 Şener Arslan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Türkiye 1’incisi olmayı başaran Evindar Daban, Antalya'daki şampiyonaya gitmeden önce Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'yi makamında ziyaret etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Çelik ve Antrenör Şükrü Güngör'ün de eşlik ettiği ziyarette;  Belediye Başkanı Salih Ekinci, genç sporcuya şampiyonada başarı diledi.

Viranşehir'de böylesi başarılı sporcuların yetişmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten Ekinci, "Sporcumuz Evindar Daban'ın bu turnuvada Viranşehir'imiz ile ülkemizi, en başarılı şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyor ve başarılar diliyorum" ifadesini kullandı.

 

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum