Karşıyaka kompleksi Haliliye'ye değer katıyor;

Karşıyaka kompleksi Haliliye'ye değer katıyor

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın seçim vaatleri arasında bulunan Karşıyaka Kapalı Semt Pazarı ve Spor Kompleksi halka hizmetin kalitesini artırıyor....

Haliliye Belediyesi tarafından Karşıyaka Mahallesine kazandırılan ve içerisinde Kapalı Semt Pazarı, Otopark, Spor Sahası, Zabıta Müdürlüğü, Mahalle Muhtarlığı ve Caminin yer aldığı Karşıyaka Kompleksinin ilgilisi günden güne artıyor.

Daha önce kompleksin açılışında Canpolat: "Şanlıurfa’mızı, Haliliye’mizi güzelleştirmek adına gece gündüz demeden, özellikle de kronikleşmiş işlerini çözmeye gayret ediyoruz. Şu anda Karşıyaka Mahallemizdeyiz. Karşıyakalı kardeşlerim iyi bilirler, burada semt pazarı yoktu. Sokakta yazın güneşte, kışın soğukta Pazar alışverişi yapıyorlardı. Bizler göreve geldikten sonra çok güzel bir tesis çizimini gerçekleştirdik. Yaklaşık 2 bin 500 metrekarelik bir kapalı alan, hemen karkasında zabıta müdürlüğü ve yine çocuklarımızı düşünerek halı saha ve bir hayırseverimizler birlikte caminin temelini attık, inşasını gerçekleştiriyoruz" diyerek verilen emeklerin altını çizmişti.


11NİSAN


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum