BAŞKAN KUŞ, KIRSAL MAHALLELERDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU;

BAŞKAN KUŞ, KIRSAL MAHALLELERDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Eyyübiye’de, kırsal mahallelere götürülen belediyecilik hizmetleri, yerinde incelenerek halkla birlikte değerlendirilmeye devam ediyor....

EYYÜBİYE- Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ile birlikte hafta sonu Eyyübiye kırsal mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

Pandemi kısıtlamaları nedeniyle bir süre ara verdikleri vatandaş buluşmalarına, kısıtlamaların kalkmasıyla yeniden başlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, hafta sonu on ayrı mahalleyi ziyaret etti.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, başkan yardımcıları ve belediye meclis üyelerinin de eşlik ettiği Başkan Kuş, ziyaret ettiği Bakırtaş, Keskin, Yolbaşı, Yukarıkoçlu, Hamzababa, Yukarı Yazıcı, Aşağı Yazıcı, Büyük Otluca, Dilimli ve Örenli Kırsal Mahallelerinde muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Eyyübiye merkezinde olduğu gibi kırsalında da halkla buluşmaya, taleplerini dinlemeye ve istişare etmeye büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Kuş, pandemi kısıtlamalarının kalkmasıyla başladıkları buluşmalara devam edeceklerini, sıkıntılara çözüm üretmeyi sürdüreceklerini söylediler.

BİHA

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum