Fakıbaba'dan İlk Açıklama;

Fakıbaba'dan İlk Açıklama

Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti'den ve vekillikten istifa etti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Fakıbaba, "AK Parti Üyeliği ve Milletvekilliğinden istifamla ilgili açıklamamı Milletime saygılarımla arz ediyorum" dedi....

Fakıbaba'nın paylaşımı şöyle:

"BU FIRSATI BANA VEREN BÜTÜN BÜYÜKLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM"

"2003’te üyesi olduğum AK Parti’de değişik makamlarda görev yapma fırsatı buldum. Bu fırsatı bana veren bütün büyüklerime ve Şanlıurfa halkına teşekkür ediyorum.
Bu yıl içerisinde çok değerli arkadaşlarım oldu. Onlardan ayrıldığım için üzgünüm.

"BERABER OLMAYACAĞIM İÇİN DE MUTLUYUM"

Ancak siyasi ve ahlaki anlayışıma uygun olmayan bazı kişilerle bundan böyle beraber olmayacağım için de mutluyum.

AK Parti üyeliğinden ve AK Parti için bana oy veren hemşehrilerime saygısızlık olmasın diye milletvekilliğinden de istifa ediyorum. İnşallah aldığım bu karar ülkem için hayırlara vesile olur."

FAKIBABA'DAN İLK AÇIKLAMA

Fakıbaba, Halk TV Programlar Koordinatörü İpek Özbey'e konuştu. Fakıbaba, "Çok mutluyum, rahatladım. Artık özgürüm. Dokunulmazlığım yok. Her şeyin çok güzel olacağına inanıyorum" dedi.

Özbey, İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah'ta Fakıbaba ile görüşmesini aktardı:

'Ben çok mutluyum. Yaptığım açıklamanın arkasındayım' dedi. Gerçekten sesi çok iyi geliyordu. 'Ben artık özgürüm, milletvekili de değilim AK Partili de değilim. Bundan sonrada her şeyin çok çok iyi olacağını düşünüyorum' dedi. Siyasi hayatını bitirecek bir sinyal almadım ben konuşmadan. Sayın Fakıbaba'dan söz aldık. İlk canlı yayına bizim kanalımızda çıkacak. Fakıbaba'nın sesi çok iyi geliyordu.

AHMET EŞREF FAKIBABA KİMDİR?

Şanlıurfa / Birecik - 1951, Ali, Rızkiye.

Tıp Doktoru, Genel Cerrahi Uzmanı; Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi.

Taksim İlk Yardım Hastanesi Genel Cerrahi Kliniğinde ihtisas yaptı. Amerika'da Texas Eyaleti Arlington Hastanesinde gözlemci olarak bulundu. Iğdır ve Birecik Devlet hastanelerinde ve Şanlıurfa SSK Hastanesinde Başhekimlik yaptı. 2 dönem Şanlıurfa Belediye Başkanlığı görevinde bulundu.

25 ve 26. Dönemde Şanlıurfa Milletvekili seçildi. Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi olarak görev aldı. 65. Hükûmette Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yaptı.

Çok iyi düzeyde İngilizce bilen Fakıbaba, evli ve 3 çocuk babasıdır.




11NİSAN

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum