Viranşehir Belediye Başkanı Ekinci bir ödül daha aldı;

Viranşehir Belediye Başkanı Ekinci bir ödül daha aldı

Viranşehir’de Belediye Başkanı Salih Ekinci, ‘Etüt Merkezi Projesi’ ile Kent & Başkan Dergisi tarafından ödüle layık görüldü....

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, geçtiğimiz günlerde Ankara'da AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı'nın düzenlediği 'Tam Bana Göre Festival' sloganıyla gerçekleşen 'Yerel Yönetimler Gençlik Festivali'nde gençlere yönelik hizmetleri kapsayan projeleri ile ödül kazanmıştı. Salih Ekinci, bir ödüle daha layık görüldü.

En başarılı belediye başkanları için anket çalışması yapan Kent & Başkan Dergisi, ‘Etüt Merkezi Projesi’ ile Başkan Ekinci’yi ödüllendirdi.

Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği (TİGAD) Genel Başkanı, Kent & Başkan Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Okan Geçgel, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’yi makamında ziyaret ederek, tebrik edip ödülünü takdim etti.

Ödüle layık görülmelerinden dolayı çok mutlu olduklarını belirten Başkan Ekinci, “Sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olarak ilçemize kazandırdığımız ve geleceğimizin teminatı genç kardeşlerimizin hizmet ve istifadesine ücretsiz bir şekilde sunduğumuz Viranşehir Belediyesi Etüt Merkezi projemiz ile Kent & Başkan Dergisi tarafından ödüle layık görüldük. Sevdalısı olduğumuz şehrimize her alanda yaptığımız yatırımların halkımız tarafından takdir edilmesi ve bunu verdikleri oyları ile onaylamaları şahsım ve güler yüzlü fedakar mesai arkadaşlarımızın çalışmalarına şevk katacaktır” dedi.

Başkan Ekinci, konuşmasında, “Bu ödülü bize layık görerek, şahsımı onurlandıran Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği (TİGAD) Genel Başkanı, Kent & Başkan Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Okan Geçgel’e, Kent&Başkan Dergisi ekibine ve oylarıyla bizleri destekleyen tüm hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum. Devletimiz, milletimiz ve Viranşehir’imiz için canla başla çalışmaya ve çalışmalarımız ile örnek olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum