SON ARZUSU URFA'YI GÖRMEKTİ, HAYATINI KAYBETTİ!;

SON ARZUSU URFA'YI GÖRMEKTİ, HAYATINI KAYBETTİ!

Beyin tümörü hastalığı nedeniyle yıllardır tedavi gören Sivaslı Yasin Kerpiç’in son isteği Şanlıurfa’yı görmekti. Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’in isteğini sorması ile Şanlıurfa’yı gezme şansı yakalayan Kerpiç’ten günler sonra acı haber geldi....

ŞANLIURFA- Yasin Kerpiç (17), 9 yaşından beri beyin tümörü hastalığıyla pençeleşiyordu. O günden bu yana tedavi altında olan Kerpiç’in hayali Şanlıurfa’yı gezmekti.

Kerpiç’in bu hayalini gerçekleştiren isim ise Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin oldu. Karşılaştığı bir programda Başkan Bilgin, Kerpiç’e talebini sordu. Gencin, “Urfa’ya gitmek ve görmek istiyorum” demesi üzerine Başkan Bilgin harekete geçti.

Genç çocuğun talebine sessiz kalmayan Başkan Bilgin, Kerpiç’i ve ailesini Şanlıurfa’ya gönderdi. Geçtiğimiz Ramazan Aynıda Şanlıurfa’ya gelen Kerpiç, merak ettiği tarihi yerleri gezerek, hayalini gerçekleştirdi.

YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Babası bir fabrikada işçi olan gençten acı haber geldi. Son günlerde hastalığı ağır geçirdiği öğrenilen Kerpiç, tedavi gördüğü hastanede yoğun bakıma alındı. Son 12 gününü yoğun bakımda geçiren genç, tedavisinin 13’üncü gününde yaşam mücadelesini kaybetti.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum