Adalet Bakanı Bekir Bozdağ paylaşımını apar topar sildi;

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ paylaşımını apar topar sildi

Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’nın partisinden istifa etmesini eleştiren Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, paylaşımını sildi....

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’nın partisinden istifa etmesini sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla eleştirmişti.

Bozdağ, " Ak Parti’den ayrılanlardan bazılarının istifalarını, ahlaki değerlerle izah etmeleri, hakikati gizlemeye de örtmeye de yetmez. Görünen o ki istifalar; nefsi, şahsi ve hesabi sebeplere müstenittir" ifadelerini kullanmıştı.

Bakan Bozdağ paylaşımını apar topar sildi.

Bakan Bozdağ'ın AK Parti'den yeni kopuşların olacağına ilişkin haberler hakkında yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

"Ak Parti içinde rahatsız vekil arayanlar veya rahatsızlık algısı yaratmak isteyenler beyhude uğraşıyor. Ak Parti zayıfladı, zayıflayacak diye bekleyenler de boşuna bekliyor. Bilinmeli ki Allah yardımı, insanımızın dua ve desteği ile yoluna devam edecektir. Ak Parti’den ayrılanlardan bazılarının istifalarını, ahlaki değerlerle izah etmeleri, hakikati gizlemeye de örtmeye de yetmez. Görünen o ki istifalar; nefsi, şahsi ve hesabi sebeplere müstenittir. Ahlak; nefsi ve hesabi olan hiçbir şeye kılıf olmaz/olamaz."


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum