Viranşehir Belediye Başkanı gözyaşlarını tutamadı!;

Viranşehir Belediye Başkanı gözyaşlarını tutamadı!

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ile birlikte Viranşehir'de yaşanan silahlı kavgada yaralananları hastanede ziyaret eden Belediye Başkanı Salih Ekinci acılı aileleri dinlerken gözyaşlarını tutamadı....

VİRANŞEHİR-  Viranşehir’in Yenişehir Mahallesi’nde bulunan İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde öğrencilerin okul çıkışı saatinde iki grup arasında silahlı kavgada 2 öğrenci hayatını kaybetti, 6'sı ağır 14 kişi de yaralandı. 

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ile İl Emniyet Müdürü Murat Ulucan olayın ardından hemen ilçeye giderek yetkililerden süreç hakkında bilgiler aldı. Ardından Vali Ayhan ve Emniyet Müdürü Ulucan beraberinde Belediye Başkanı Salih Ekinci, Kaymakam Önder Çengel ile de yaralıları hastanede ziyaret etti. Ziyaret sırasında Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye olay anlarını anlatan ailelerle birlikte gözyaşı döktü.  

YAYIN YASAĞI GETİRİLDİ

Öte yandan Viranşehir Sulh Ceza Hakimliği'nce " Kamu sağlığı ve kamu düzeni" gerekçesiyle olayla ilgili çekilen tüm görüntülere basın ve yayın yasağı konuldu.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum