Karaköprü'de yeni açılan yollarda kaldırım çalışması yapılıyor;

Karaköprü'de yeni açılan yollarda kaldırım çalışması yapılıyor

Karaköprü Belediyesi ekipleri, Çamlıyayla Mahallesinde yeni açılan yollarda kilitli parke döşeme ve kaldırım çalışmalarına başladı....

Karaköprü Belediyesine Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yeni yol kazandırma çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler ilçede yapılaşmanın arttığı ve gelişen mahallelerde yeni açılan yolları kilitli parkeyle döşerken, yayalar için de kaldırım yaparak hizmete sunuyor.

Ekipler bu kapsamda Çamlıyayla Mahallesinde yeni açılan yolun alt yapı çalışmalarını tamamlandıktan sonra kilitli parke döşeme çalışmalarına başladı.

Refüj ve kaldırım çalışmalarının da kısa sürede tamamlanmasıyla yeni yol vatandaşların hizmetine sunulacak.

Çamlıyayla Mahallesinin Karaköprü’de yeni konutlaşan ve gelişmeye açık bir mahalle olduğunu söyleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, bu mahallede de yol ihtiyacını karşılamak üzere çalıştıklarını dile getirdi.

Baydilli, “Her mahallemize dokunuyoruz ve çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Çamlıyayla Mahallesi de yeni yeni konutlaşan ve gelişime açık bir konumdadır. Bu nedenle mahallemizde yol sorunu yaşanmaması için fen işleri ekiplerimiz yeni yol açma çalışması gerçekleştiriyor. Altyapısı tamamlanan yolda kilitli parke döşeme çalışmamız bitince vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu. 

BİHA



Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum