Vekil Özşavlı, PTT’deki yoğunluğu azaltmak için ek personel talebini Bakan’a iletti;

Vekil Özşavlı, PTT’deki yoğunluğu azaltmak için ek personel talebini Bakan’a iletti

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı, Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüştü. Görüşmede, PTT şubelerindeki yoğunluğu azaltmak için ek personel alımı talep edildi....

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı, Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu ile bir araya geldi.

Görüşmede, Şanlıurfa merkez ve ilçelerde olan tüm projelerin bitirilmesi ele alınırken, yapımı devam eden Ceylanpınar Kızıltepe karayolu işinin hızlandırılması, Viranşehir çevreyolunun yapımını bir an önce başlanılması ve Şanlıurfa PTT’deki yoğunluğu azaltmak için ek personel istihdamı gibi konular ele alındı.

Görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan vekil Özşavlı, “Ulaştırma Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu ile bir araya gelerek ilimiz ve ilçelerimizde bakanlığımızı ilgilendiren konuları ele aldık.

Bu minvalde; Urfa merkez ve tüm ilçelerde devam eden projelerin bitirilmesi, başta Viranşehir ve Ceylanpınar olmak üzere tüm ilçelerimizde PTT şubelerindeki yoğunluğu azaltmak için ivedilikle ek personel istihdamı, yapımı devam eden Ceylanpınar- Kızıltepe karayolu işinin hızlandırılması, Viranşehir çevre yolunu yapımına bir an önce başlanması ve daha birçok konularda mutabık kaldık” ifadelerini kullandı.

BİHA

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum