HALİLİYE'DE BU YAZ ÇOCUKLAR YÜZMEYİ ÖĞRENECEK;

HALİLİYE'DE BU YAZ ÇOCUKLAR YÜZMEYİ ÖĞRENECEK

Haliliye Belediyesi tarafından başlatılan yaz spor okulları kapsamında açılan yüzme kursunda çocuklar, hem eğleniyor hem de yüzme öğreniyor....

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü bünyesinde yürütülen yaz spor okulları kapsamında Eyyüp Cenap Gülpınar Spor ve Yaşam Merkezi, Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi yürütülen yüzme kursları başladı.

Yaş aralıklarına göre seanslar halinde kız ve erkek çocukları için ayrı ayrı yürütülen kurslarda profesyonel yüzme antrenörleri tarafından çocuklara temel yüzme eğitimi veriliyor. Eğitmenler çocuklara yüzmenin temel kurallarını öğretirken, suda panik yaşamamaları için yapılması gerekenleri aktarıyor.

Yüzme kursunun başlamasıyla ilk seanslar çocuklar tarafından dolup taşarken, kursa gelenler bu yaz yüzmeyi öğreneceklerini ifade etti.

Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise yüzme kursu için kayıtların devam ettiği ve kayıtların Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ile Eyyüp Cenap Gülpınar Spor ve Yaşam Merkezinden alındığı belirtildi.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum