Ahmet Yesevi Mahallesindeki yeni parkın yapımı sürüyor;

Ahmet Yesevi Mahallesindeki yeni parkın yapımı sürüyor

Haliliye’de Ahmet Yesevi Mahallesindeki yeni park alanının zemini çalışmalara uygun hale getirildi. Yeni park alanı kısa zamanda vatandaşların hizmetine sunulacak....

Haliliye Belediyesi, Ahmet Yesevi Mahallesine kazandıracağı 6 bin metrekarelik parkın zeminini çalışmalara uygun hale getirdi.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, ilçede kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak ve vatandaşlara yeni yaşam alanları sunmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Ahmet Yesevi Mahallesindeki 6 bin metrekarelik alanda yeni park yapım çalışmaları devam ediyor. Yeni park alanının zeminini çalışmalara uygun hale getiren ekipler; oyun alanı ve fitness alanının yer alacağı park çalışmalarını kısa sürede tamamlamayı hedefliyor.

Belediye bünyesinde üretilen bank ve kamelyalar ile vatandaşlara yaşam alanının sunulacağı bölgede, aydınlatma ve kamera sistemleriyle de güvenli bir park sunuluyor. Ekiplerin çalışmaları tamamlamasıyla yeni park alanı vatandaşların hizmetine sunulacak.

İLÇEDE YEŞİL ALAN MİKTARINDA ARTIŞ

Öte yandan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile son 3 yılda ilçeye 35 yeni park kazandırıldı.

Yeşil alan miktarını 258 bin metrekare artıran Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, yeni yeşil alan miktarını 843 bin metrekareye çıkardı.

BİHA



Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum