Tarih verildi! Altılı masa seçim beyannamesini ne zaman duyuracak?;

Tarih verildi! Altılı masa seçim beyannamesini ne zaman duyuracak?

İYİ Parti'li Ümit Özlale, altılı masanın yeni hamlesini açıkladı ve seçim beyannamesinin kasım ayı sonunda açıklanacağını söyledi....

Altılı Masa Ortak Çalışma Grubu 3. toplantısını gerçekleştirdi. Ortak Politikalar ve Taahhütler Metni üzerinde çalışmaların sürdüğü ifade edilirken çalışma grubunda yer alan İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale de katıldığı bir TV programında altılı masanın seçim beyannamesinin ne zaman açıklanacağına değindi ve tarih verdi.

"SEÇİM BEYANNAMESİNİ KASIM AYI SONUNA YETİŞTİRECEĞİZ"

İYİ Partili Özlale ortak çalışma grubu olarak beyannamenin dış politikadan yargıya, ekonomiden milli güvenliğe kadar her alan üzerinde çalıştıklarını ifade ederek "Altı partinin üzerinde anlaştığı bir seçim beyannamesi oluşturuluyor. O toplantının üçüncüsünü gerçekleştirdik. İYİ Parti’yi ben temsil ediyorum, Çok uyumlu bir seçim beyannamesini hazırlıyoruz. Kasım ayının sonuna kadar yetiştireceğiz" dedi.

"PARTİLER ARASINDA GÖRÜŞ AYRILIĞI YOK"

Seçim beyannamesinin içeriği ile ilgili de bilgiler veren İYİ Partili Özlale "Örneğin varlık fonunu kaldıracağız, enflasyonla mücadele programı uygulayacağız... Aday konusu önemli ama adaydan çok daha önemli olan parlamenter sisteme geçiş sürecinde 6 partinin hazırlayacağı yol haritası. Bu konuda çok önemli bir gidişat var, partiler arasında görüş ayrılığı yok" ifadelerini kullandı.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum