Bazı kamu kurumlarından personel alım ilanı;

Bazı kamu kurumlarından personel alım ilanı

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü, Türk Patent ve Marka Kurumu ile Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu bünyesine yeni personel alımları yapılacak....

Resmi Gazete’de yer alan ilanlara göre, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğünde çalıştırmak üzere 30 personel, Türk Patent ve Marka Kurumu (TÜRKPATENT) sınai mülkiyet uzman yardımcısı olarak 14 uzman yardımcısı, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu da 30 uzman yardımcısı alımı yapacak.

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğünde istihdam edilecek sözleşmeli 5 mühendis, 8 tekniker, 13 büro personeli ve 4 programcı İstanbul’da kurumun genel müdürlüğünde istihdam edilecek.

KPSS puanı dikkate alınarak yapılacak alımlarda başvurular e-Devlet'te "Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım" hizmeti veya "http://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr" internet adresi üzerinden gerçekleştirilebilecek.

Başvuruda son gün 16 Kasım.

14 UZMAN YARDIMCISI TÜRKPATENT’TE İSTİHDAM EDİLECEK

Türk Patent ve Marka Kurumu (TÜRKPATENT) 14 sınai mülkiyet uzman yardımcısı alımı gerçekleştirecek.

KPSS puanı ve sözlü sınav yoluyla yapılacak alımların başvuruları kurumun "www.turkpatent.gov.tr" adresinde yer alan formun doldurulmasıyla gerçekleştirilecek.

Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların isimleri ve sınavla ilgili bilgiler sınav tarihinden en az iki hafta önce TÜRKPATENT'in internet sitesinden ilan edilecek.

30 UZMAN YARDIMCISI DA SİGORTACILIK KURUMUNA

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu da bünyesinde istihdam etmek üzere 30 uzman yardımcısı alımı yapacak.

Sınav başvuruları 14 Kasım saat 09.00’da başlayıp, 25 Kasım’da saat 17.00’da sona erecek.

Başvurular, e-Devlet üzerinde Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden yapılacak.

Giriş sınavının yazılı aşaması, 24-25 Aralık tarihlerinde sabah ve öğleden sonra oturumları halinde İstanbul’da yapılacak.

Giriş sınavının yazılı aşamasına girmeye hak kazanan adaylar ve sınav yeri sınavdan en az iki hafta önce kurumun resmi internet sitesinden (https://www.seddk.gov.tr/) ilan edilecek.

BİHA

 

 


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum