Şanlıurfa’da doktoru darbeden şahıs adliyeye çıkarıldı;

Şanlıurfa’da doktoru darbeden şahıs adliyeye çıkarıldı

Şanlıurfa’da sıra yüzünden tartıştığı Acil Tıp Uzmanı Orhan Hagi’ye yumruk ve kafa atarak burnunu kıran şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi....

Olay, dün akşam saatlerin Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi erişkin acil servisinde meydana geldi.

İddiaya göre, acil serviste nöbetçi olan doktor Orhan Hagi, bir hastayı muayene ettiği sırada oda önünde bekleyen diğer hasta yakınları ile sıra nedeniyle tartıştı.

Hasta olan annesiyle birlikte gelen H.D., muayene odasındaki doktora seslenerek, “Benim hastam çok acil, ilk benim hastama bakacaksın” demesi üzerine sıra yüzünden tartışma çıktı.Tartışma sırasında hasta yakını H.D., bilgi işlem memuruna ve doktora saldırdı. Yaşanan arbede sırasında yüzüne yumruk ve kafa darbesi gelen doktor burnundan yara aldı. Aldığı yumruk darbesinin sonrasında burnu kırılan acil servis doktoru, olay yerinde gerçekleştirilen ilk müdahalenin sonrasında ameliyata alındı.

Saldırıda bulunduğu öne sürülen H.D. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Daha önce acil servis doktoru Orhan Hagi'nin bundan kısa bir süre öncesinde aynı şekilde bir hasta yakını tarafından saldırıya uğradığı ortaya çıktı.

Gözaltına alınan H.D. emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

BİHA


 


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum