Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Urfa programına davet;

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Urfa programına davet

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, tüm vatandaşları 3 Aralık Cumartesi günü Şanlıurfa’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yapacağı toplu açılış programına davet etti....

ŞANLIURFA -Haliliye Belediyesi Göbeklitepe Gastronomi Merkezinde düzenlenen basın toplantısına; AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat katıldı.

Başkan Kırıkçı, toplantıda 3 Aralık Cumartesi günü Şanlıurfa’ya gelecek olan Recep Tayyip Erdoğan'ın kentteki programına yönelik açıklamalarda bulundu. Kırıkçı, yaklaşık 12 milyar lira değerindeki toplu açılış programına tüm vatandaşları davet etti.

Kırıkçı konuşmasının devamında şunları söyledi:

 "3 Aralık Cumartesi günü Şanlıurfa’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programı hakkında bilgilendirme yapmak istedik. 2019 yılından beri gerek pandemi gerek yoğun çalışmalar ve programlar nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan kentimize gelemiyordu. Başkanımızla uzun bir ardan sonra Şanlıurfalılarla buluşacak. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa’yı özledi.

Başkanımız Urfa’ya bir miting için gelmiyor, toplu açılışlar için geliyor. Açılışlarımız da miting havasında geçiyor. Cumhurbaşkanımız, yaklaşık 12 milyar liralık yatırımın açılışını yapacak. Şanlıurfalı vatandaşlarımızı 3 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’da Abide Kavşağındaki toplu açılış töreni bekliyoruz” dedi.

Beyazgül de, “Misafirperver şehrimizi seven Cumhurbaşkanımız geliyor.  Aslında bu buluşma iki sevgilinin buluşmasıdır. Tüm vatandaşlarımızı büyük buluşmaya bekliyoruz” ifadesini kullandı.

Canpolat ise Şanlıurfalıları 3 Aralık Cumartesi günü yapılacak olan toplu açılış törenine davet etti.

 BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum