FATMA ŞAHİN HALFETİ'Yİ GAZİANTEP'E MAL ETTİ!;

FATMA ŞAHİN HALFETİ'Yİ GAZİANTEP'E MAL ETTİ!

Şanlıurfa’nın gözde turizm yerlerinden biri olan “Sakin şehir” ve “Kayıp kent” olarak adlandırılan Halfeti’yi Gaziantep yine kendine mal etti. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, sosyal medya hesabından Halfeti’yi daha öncede Gaziantep’in sınırlarındaymış gibi yansıtmıştı....

Halfeti’nin güzellikleri ve hizmetleri Şanlıurfa’ya ait olmasına rağmen işin kaymağını hep komşu kent Gaziantep yiyor. Fıstığı, lahmacunu da kendine mal eden Gaziantep bu kez de Şanlıurfa’nın ilçesine göz dikti.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, zaman zaman Halfeti’nin birçok bölgesini Antep’in sınırlarındaymış gibi gösteriyor. Şahin, sosyal medya hesabında Halfeti’yi güya Gaziantep’in ilçesi Nizip olarak göstererek gülünç duruma düştü.

PAYLAŞIMINDA YAZIYLA FOTOĞRAF TERS DÜŞTÜ!                                                                   

Halfeti’yi Gaziantep olarak göstermeye çalışan Şahin’in paylaşımındaki yazıyla fotoğraf ters düştü.

Şahin’in paylaşımındaki fotoğraf ile yazıya anlam veremeyenler şoka uğradı. Paylaşım, gelen tepkiler üzerine kısa sürede kaldırıldı.

Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin Fırat Nehri’nin altından kalan taş mimarisiyle “Saklı cennet” ve “Kayıp kent” olarak anılan Halfeti’yi sosyal medya hesabı üzerinden Gaziantep’in bir değeriymiş gibi gösterip, “Yüzlerce yıllık tarihe tanıklık eden Nizip Erenköy’den herkese günaydın. Hepimizi için güzel bir gün olsun.” dedi.

AJANS URFA

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum