Ceylanpınar'da doğalgaz abonelik işlemlerinde mağduriyet iddiası;

Ceylanpınar'da doğalgaz abonelik işlemlerinde mağduriyet iddiası

Ceylanpınar'da doğalgaz abonelik işlemlerinin başladığının duyurulmasının ardından şubeye giden vatandaşlar saatlerce beklemek zorunda kalıyor. Sebebi ise görevlilerin Şanlıurfa merkezden gelip gitmesi......

CEYLANPINAR- Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesinde doğalgaz sevinci abonelik işlemlerindeki mağduriyet nedeniyle vatandaşların kursağında kaldı.

Doğalgaz hizmeti sağlayan AKSA firması yeni yıl öncesi doğalgaz verilmesi planlanan ilçe için abonelik işlemlerini başlattı. Kombisi ve petekleri hazır olan vatandaşlar abonelik işlemleri için firmanın Ceylanpınar şubesinin yolunu tuttu. Kimi işinden izin alıp geldi, kimi hasta, kimi yaşlı hali ile... Sabah 8'den itibaren işlemlerini yapmayı planlayan vatandaşlar iddiaya göre il dışından gelen memurların masa başına oturup mesaiye başlaması için 2 saat kadar beklemek zorunda kaldı. Saat 3'te giden vatandaşlar da yine abonelik işlemlerini yapamadı. Şubedeki çalışanların diğer ilçelerdeki memurları da alarak il merkezine gitmek için işlemleri o gün için sonlandırdığı söylendi. 

Özellikle izin alıp işlemlerini tamamlamak isteyen vatandaşlar mağduriyet yaşadıklarını söyledi ve "Mesai saatlerinin 10.00-15.00 arası olduğunu buraya gelince öğrendik. Olan yine vatandaşlara oldu" sözleriyle duruma tepki gösterdi.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum