İSTANBUL'DAN URFA'YA GELİP YÜZLERCE FORMA DAĞITTILAR;

İSTANBUL'DAN URFA'YA GELİP YÜZLERCE FORMA DAĞITTILAR

Beşiktaşlı iş insanları Leo Yılmaz, Bahtiyar Kaya ve Sabri Ortak, Şanlıurfa’da şehit ailelerine, down sendromlu çocuklara ve engelli vatandaşlara yüzlerce Beşiktaş forması dağıttı....

ŞANLIURFA- Beşiktaşlı iş insanları Leo Yılmaz, Bahtiyar Kaya ve Sabri Ortak, bir sosyal sorumluluk projesi başlatarak, Beşiktaş forma ve tişörtü dağıtmak üzere İstanbul'dan Şanlıurfa’ya geldi.

İş insanları, Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde yer alan özel bir rehabilitasyon merkezinde çocuklara forma dağıtımı gerçekleştirdi. Ekip, daha sonra şehit ailelerini ziyaret ederek, şehit ve gazi çocuklarına da forma hediye etti.

KAYA: UMARIM DİĞER TAKIM TARAFTARLARINA ÖRNEK OLUR

İş insanı Bahtiyar Kaya, programa ilişkin yaptığı açıklamada, Şanlıurfa’da 600’e yakın forma dağıttıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“Beşiktaşlı iş insanları olarak, ‘Sosyal Beşiktaş’ programı yaptık. Doğuda, güneydoğuda ve iç Anadolu bölgelerinde Beşiktaş store’u bulunmayan il ve ilçelerde forma dağıtıyoruz. Daha önce böyle bir projeyi Kahramanmaraş’ta ve Adıyaman’da yaptık. Bu kez proje kapsamında Şanlıurfa’ya geldik. Şanlıurfa’da yaklaşık 600 forma dağıttık. Bizim buradaki amacımız, dezavantajlı çocuklara ulaşmak ve yüreklere dokunabilmek. Bu bizim Türkiye geneli üçüncü projemiz. Bu projemiz devam edecek. Umarım diğer takım taraftarlarını örnek olur.”

BİHA


 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum